Rådgivning i forhold til

Hvad kan jeg rådgive om?


 

Jeg yder rådgivning til enlige såvel som par. Hvis man er i et parforhold, anbefaler jeg, at begge deltager i rådgivningen, da et dårligt fungerende sex og samliv påvirker begge parter. Min erfaring er, at mange har svært ved at bringe emnet og problemstillingen på banen.

 

Nogle af de emner som jeg har god erfaring med:

 

I min rådgivning tager jeg udgangspunkt i din eller jeres fortælling og prøver at skabe et ”rum”, hvor vi taler om det, som er svært, og hvor man kan stille alle spørgsmål uden fordomme. Jeg vil også stille en del spørgsmål, og nogle af dem kan måske synes irrelevante, men for mig og den helhedsforståelse, som jeg ønsker at få, er dette betydningsfuldt.

Jeg vil komme ind på emner såsom livsstil, medicin, sygdomme, tidligere operationer og forløb, heraf seksuelle debut og erfaringer, samt hvor længe at problematikken har stået på og meget mere.

Jeg ønsker kort sagt at få en så god og grundig forståelse for lige præcis din/jeres situation som muligt, så jeg herved kan hjælpe dig/jer på rette vej.

Som sygeplejerske er jeg underlagt tavshedspligt!

Udover rådgivning tilbyder  jeg også at holde oplæg om seksualitet i forskellige fora. Det kan være patientforeninger, sundhedsprofessionelle, forskellige grupper af borgere med kronisk sygdomme og pædagoger. Kontakt mig, hvis I har en ide til et emne.

Oplæg omkring lichen sclerosus, samliv og seksualitet ved landskursus for gynækologiske sygeplejersker 2015.

Ring til mig på tlf. 22620577 og hør hvad jeg kan tilbyde!